Etusivu
Menu
Vierasvenesatama
Kartta
suomi svenska english

Yhteystiedot Puh. +358(0)1856713 tai +358(0)45 1255 516

Tervetuloa Lappon vierassatamaan!

Satamamaksut kaudelle 2017

-Touko ja Syyskuu 20€

-Kesä - Elokuu 25€

-Päivämaksu 0-5 tuntia 5€

-Yleinen saunavuoro klo. 16.00 - 19.30

-Tilaussaunat klo. 20.00 - 24.00 hinta 10 euroa tunti.

Tarjoamme teille viihtyisän vierailupaikan täydellä palvelulla. Satamamaksu sisältää sähkön, saunan, suihkut, veden, septitankin tyhjennyksen, jätehuollon ja muut sataman palvelut. Lisämaksusta pesutupa jossa myös kuivausrumpu.

Olemme avoinna 20.5 - 10.9 Ravintola Galeasenin palvelut ovat vieraidemme käytettävissä kesäkuun alusta elokuun loppuun, Tervetuloa tutustumaan.

Satamakonttori on päivittäin avoinna klo. 9.00 - 21.00
Muina aikoina satamapalvelut/maksut ravintola Galeasen.
Septitankin tyhjennys muille kuin satamamaksun maksaneille 5 €

Lappon satamapaikat ovat ennakkovarattavissa www.satamapaikka.com palvelussa. Varaa paikkasi tästä.

 

Saareltamme löytyy myös myös merkitty vaellusreitti ja viihtyisää majoitustilaa ympäri vuoden, Gästhem Pellaksesta noin 55 hengelle.

Viereiseltä Asterholman saarelta löytyy myös kalastajien suosimia korkeatasoisia mökkejä 6 kpl. Mökeissä on makuupaikat kuudelle hengelle. Lisätietoja: Asterholma stugby

Sataman vastapäätä ja välittömässä läheisyydessä ovat myös muut palvelut kuten Ravintola, kauppa, asiamiesposti, Saaristomuseo sekä polttoaineautomaatti joka toimii seteleiden lisäksi myös pankki ja luottokorteilla, automaatin edustan syväys riittää isoimmillekin veneille.

Alueeltamme löytyy myös 18 reikäinen minigolfrata sekä heti lähistöltä Ahvenanmaan ainoa Discgolf rata

Kaupassa on myös tilaus-alko jonne voit tilata haluamasi alkoholijuomat Maarianhaminan alkosta. Jos juomat tilataan ennen kello kahta, toimittaa posti ne Lappon kauppaan seuraavana päivänä noin kello 14,30.

Sijaitsemme Ahvenanmaan itäisimmässä Brändön kunnassa sopivan päivämatkan päässä mm. Uudestakaupungista, Turusta, Salosta, Paraisilta, Naantalista, Kustavista, Nauvosta, Iniöstä jne.

Olemme myös sopivasti matkasi varrella jos olet matkalla Maarianhaminaan, Kumlingeen, Engklingeen tai kiertämään Ahvenanmaata. Koordinaattimme ovat 60*19,03* ja 20*59,90*

 
Varaa satamapaikka

 
 
 

Kuvat © Laura Vauras

Webdesign: SH Networks